+
ورود به باشگاه مشتریاننکات خانه داری و آشپزی - صفحه 2
جستجو دربین پرسش و پاسخها
کد موضوع14966
#17ارسال '11:4 1393/10/15
(◉ᴥ◉)
پستها 209ارهه لیل جون منم از مامانم یاد گرفتم تو قرمه سبزی رب گوجه هم میزنم ولی اسفناج نشنیده بودم باید امتحان کنم.ممنون عزیزم
#18ارسال '12:49 1393/10/15
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804طاهره جون ممنون از مطالب و نکات فوق العاده عالی که برامون انتخاب کردین
همشون عالی و به درد بخورن
باز هم منتظرم نکات خوب و جالب و کلیدی خانه داری هستم
همشون عالی و به درد بخورن
باز هم منتظرم نکات خوب و جالب و کلیدی خانه داری هستم
#19ارسال '12:49 1393/10/15
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804در ضمن عنوان تاپیک هم خیلی خوب شد( نکات خانه داری و آشپزی ) ممنون
#20ارسال '12:54 1393/10/15
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804لیلا جون چه جالب منم یه قاشق رب رو میزنم ولی اسفناج رو نمیدونستم
واسه لعاب دارشدن خورشتها یه قاشق کوچولو آرد گندم رو میدونستم
بعد طاهره جون پودر جو پرک رو گفتن اونم جالب بود
ممنون که تجربه های خوبتونو میگین
حتما اسفناج و پودر جو پرک رو امتحان میکنم
واسه لعاب دارشدن خورشتها یه قاشق کوچولو آرد گندم رو میدونستم
بعد طاهره جون پودر جو پرک رو گفتن اونم جالب بود
ممنون که تجربه های خوبتونو میگین
حتما اسفناج و پودر جو پرک رو امتحان میکنم
#21ارسال '12:59 1393/10/15
سحر نوعی|گیلان / رشت
پستها 3345سلاااااااااام خیلی عالیه. ممنون طاهره جون.
#22ارسال '13:7 1393/10/15
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804خواص زردچوبه به قدری زیاد و خوبه که غیر ممکنه کسی که میدونه از رنگ و بوش بدش بیاد
من و مامانم موقع خوردن برنج پودر زردچوبه اضافه تر می پاشیم رو غذاهامون
مثل سماق که روی برنج و کباب پاشیده میشه
کسایی که طعم زرد چوبه رو دوست دارن میتونن امتحان کنن
الته برا من زرچوبه هرچی بیشتر باشه عالی تره
من و مامانم موقع خوردن برنج پودر زردچوبه اضافه تر می پاشیم رو غذاهامون
مثل سماق که روی برنج و کباب پاشیده میشه
کسایی که طعم زرد چوبه رو دوست دارن میتونن امتحان کنن
الته برا من زرچوبه هرچی بیشتر باشه عالی تره
#23ارسال '13:8 1393/10/15
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804زرد چوبه رو هم خودتون تو خونه درست کنید محشر میشه
ریشه زرد چوبه رو از عطاری ها بگیرید و توی ظرفی روی حرارت کمی تفت بدین تا خامیش گرفته بشه و بعد از خنک شدن کمی توی هاون بکوبین و در نهایت توی دستگاه آسابتون پودرش کنید و با خیال راحت و اطمینان تمام استفاده کنید
دستهای گل مامانم رو از همینجا میبوسم که همیشه زردچوبه خونگی رو اینجوری برام آماده میکنه
ریشه زرد چوبه رو از عطاری ها بگیرید و توی ظرفی روی حرارت کمی تفت بدین تا خامیش گرفته بشه و بعد از خنک شدن کمی توی هاون بکوبین و در نهایت توی دستگاه آسابتون پودرش کنید و با خیال راحت و اطمینان تمام استفاده کنید
دستهای گل مامانم رو از همینجا میبوسم که همیشه زردچوبه خونگی رو اینجوری برام آماده میکنه
#24ارسال '13:10 1393/10/15
لیلا بالاهنگ|اصفهان / نجف آباد
پستها 1869الناز جون منم زرد چوبه خیلی دوست دارم ولی فلفل سیاه و دارچین رو میپاشم رو برنج
#25ارسال '13:29 1393/10/15
علوی|آذربایجان شرقی / تبریز
پستها 1804لیلا جونم پس حتما زردچوبه رو هم امتحان کن واسه دفعه اول کم بپاش
فلفل سیاه و دارچین هم که عالی میشه
من و مامان از اونها هم رو غذاهامون می پاشیم ولی تست زرچوبه یه چیز دییییییییییییییگه ست
البته ما یه فلفلی داریم اصطلاحا پول بیبر میگن که فلفل قرمزیه که مختصر تندی داره و یه کوچولو ترشی داره موقع خوردن اصلا معلوم نیست و برا ترکیه ست رو بیشتر روی برنج و غذا ها می پاشیم.
دونه های فلفل سیاه رو هم با فلفل ساب دستی حتما استفاده کن تا خواصش بیشتر باشه و دارچین هم بدون تفت دادن میتونی مثل زردچوبه خودت آسیاب کنی
من چوب دارچین رو تو چایی هم خیلی دوست دارم طعم فوق العاده ای داره
فلفل سیاه و دارچین هم که عالی میشه
من و مامان از اونها هم رو غذاهامون می پاشیم ولی تست زرچوبه یه چیز دییییییییییییییگه ست
البته ما یه فلفلی داریم اصطلاحا پول بیبر میگن که فلفل قرمزیه که مختصر تندی داره و یه کوچولو ترشی داره موقع خوردن اصلا معلوم نیست و برا ترکیه ست رو بیشتر روی برنج و غذا ها می پاشیم.
دونه های فلفل سیاه رو هم با فلفل ساب دستی حتما استفاده کن تا خواصش بیشتر باشه و دارچین هم بدون تفت دادن میتونی مثل زردچوبه خودت آسیاب کنی
من چوب دارچین رو تو چایی هم خیلی دوست دارم طعم فوق العاده ای داره
#26ارسال '15:22 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060یه چیزی در مورد آسیاب کردن زردچوبه بگم بخندین،من اول فکر میکردم زردچوبه نکوبیده رو مثل فلفل نکوبیده میشه آسیاب کرد.رفتم زردچوبه نکوبیده رو توی آسیاب برقی ریختم همینکه روشن کردم دید م صدای خیلی وحشتناکی میده، خاموش که کردم،دیدم هر دو پره آسیابم که حتی از جنس استیل بود شکست، بعد که از عطاری پرسیدم گفت اول باید تفتش بدین که سبک شه، بعد آسیاب کنید،اون هم با آسیاب صنعتی دیگه ریشه زردچوبه نخریدم،
#27ارسال '15:26 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060مهتاب جون برای کیست مچ دست تو کتابم(کلید اسرار) نگاه میکنم اگه چیزی باشه اطلاع میدهم،
زردچوبه حتی برای حافظه خیلی خوبه
زردچوبه حتی برای حافظه خیلی خوبه
#28ارسال '15:32 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060- موقعی که روغنتان داغ شده و میخواهید چیزی را داخل آن سرخ کنید، یک برگه روزنامه داخل دستتان بگیرید. بعد که غذا(بادمجان، کوکو، تخممرغ و...) رو ریختید در روغن، روزنامه رو به سرعت بذارید روی آن تا روغنی که داره جلز و ولز میکند و پاشیده میشود روی گاز و کابینت نپاشد. کاغذ آن را جذب میکند و عرق هم نمیکند. بعد از چند دقیقه، جوش روغن میخوابد و احتیاجی به روزنامه نیست.
4- موقع سرخکردن بادمجان، یکیدو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. اینکار باعث میشود در مراحل بعد که میخواهید ردیفهای رویی رو سرخ کنید روغن کمتری مصرف شود
4- موقع سرخکردن بادمجان، یکیدو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. اینکار باعث میشود در مراحل بعد که میخواهید ردیفهای رویی رو سرخ کنید روغن کمتری مصرف شود
#29ارسال '15:38 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060با خرمالو موهایتان دیرتر سفید می شوندخرمالو سرشار از آب و بتاکاروتن است و چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد نهتنها قدرت بینایی کم میشود، بلکه باعث خشن شدن پوست و شکننده شدن ناخن و موها و افت در میزان هوش و سلامت بدن میشود.یافتههای جدید دانشمندان نشان میدهند «خرمالو» میوهای بسیار شیرین است که از میوههای پاییزی به حساب میآید و سرشار از «مواد مغذی» مثل «ویتامینها» و «آنتیاکسیدانها» است. این میوه بسیار کم کالری و کم حجم است و به دلیل ترکیبات مفیدی که دارد میتواند «تومورهای سرطانی» و آنتی تومورها را از بین ببرد. بررسیها نشان میدهند خرمالو به دلیل «منگنز» و «پتاسیم» که دارد میتواند «رادیکالهای آزاد» را از بیان ببرد.این میوه به دلیل داشتن «ویتامین B» و «اسیدفولیک» برای دختران و خانمها بسیار مفید است و میتواند میزان خون موجود در بدن آنها را کنترل کند و به یک سطح معینی برساند. همچنین گفتنی است خرمالو میتواند از «سرطان پوست» جلوگیری کند و تمام مشکلات و آسیبهای پوستی را درمان کند...شمام مثه من بفرستین واسه اونایی که واستون مهمن....(coffee)@鰫抁̓
#30ارسال '15:45 1393/10/15
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060(((((((فواید شگفت انگیز پودر سنجد))))))((((بسیار مهم این خواص سنجد )))))
در درمان آرتروز ،روماتیسم و پوکی استخوان
سنجد ،گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پوستش پوست آور است. کلیه ها را گرم و معده را دباغی می کند و ایمن از بواسیر و ادرار قطره قطره است. ساق ها را نیرو می بخشد، کم کالری و مقوی معده است.
بهترین خواص سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری میکند.و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی می باشد.به خاطر وجود ویتامین K در سنجد،دفع کننده سموم معده و روده میباشد.همچنین سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است و برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند، بسیار مفید است و استخوانهای افراد را محکم میکندو دستگاه گوارش را تقویت میکند،..و برای سردردهایی که علامت مشخصی ندارند،بسیار موثر است .
لطفا برای تمام عزیزانتان این مطلب را به اشتراک بذارید یا آموزش دهید .
بخصوص برای افراد مسن که با یک زمین خوردن ساده دچار شکستگی شده و ممکن است در اثر عمل جراحی دچار آمبولی و فوت شوند..
نکته مهم : پوکی استخوان یا بیماری خاموش چهارمین عامل مرگ و میر
در درمان آرتروز ،روماتیسم و پوکی استخوان
سنجد ،گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پوستش پوست آور است. کلیه ها را گرم و معده را دباغی می کند و ایمن از بواسیر و ادرار قطره قطره است. ساق ها را نیرو می بخشد، کم کالری و مقوی معده است.
بهترین خواص سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری میکند.و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی می باشد.به خاطر وجود ویتامین K در سنجد،دفع کننده سموم معده و روده میباشد.همچنین سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است و برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند، بسیار مفید است و استخوانهای افراد را محکم میکندو دستگاه گوارش را تقویت میکند،..و برای سردردهایی که علامت مشخصی ندارند،بسیار موثر است .
لطفا برای تمام عزیزانتان این مطلب را به اشتراک بذارید یا آموزش دهید .
بخصوص برای افراد مسن که با یک زمین خوردن ساده دچار شکستگی شده و ممکن است در اثر عمل جراحی دچار آمبولی و فوت شوند..
نکته مهم : پوکی استخوان یا بیماری خاموش چهارمین عامل مرگ و میر
#31ارسال '15:50 1393/10/15
(◉ᴥ◉)
پستها 209باشه مرسی طاهره جون!
ممنون از مطالب عالی که میذاری!کاربردی و مفیدن
ممنون از مطالب عالی که میذاری!کاربردی و مفیدن
ارسال پاسخ
»»