+
ورود به باشگاه مشتریاننکات خانه داری و آشپزی - صفحه 5
جستجو دربین پرسش و پاسخها
[با تغذیه صحیح، موی سالم و زیبا داشته باشید]
موهای شما به هر رنگ و از هر جنس که باشد، به تغذیه و مراقبت نیاز دارد. با یک برنامه غذایی مناسب می توانید موهای سالم و درخشان داشته باشید. استفاده از ویتامینها (ویتامینهای گروه B، A و C)، مواد غذایی پروتئین دار و مواد معدنی طبیعی (آهن، ید، کلسیم و مس)، از جمله عوامل موثر در رشد موهای شما و جلوگیری از ریزش آنها به شمار می آیند.
از مواد پروتئینی به اندازه کافی استفاده نمایید
برای حفظ سلامتی موها لازم است مقادیر کافی پروتئین در برنامه غذایی گنجانده شود. توجه داشته باشید، ترکیبی متشکل از انواع غلات، مغزها و دانه ها، حبوبات (مانند انواع لوبیا و نخود)، همراه با سبزیهای گوناگون، پروتئین کامل را به وجود می آورد.علاوه بر این، آرد ذرتی که با اسید آمینه لیزین غنی شده است، پروتئین کاملی دارد.
پروتئین باعث استحکام ساختار مو شده و از شکنندگی آن می کاهد. ماهی، مرغ (بدون پوست)، گوشت، پنیر و غلات سرشار از مقادیر کافی پروتئین هستند. تمام فرآورده های سویا، پروتئینهای کاملی هستند. ماست تنها منبع پروتئین کامل حیوانی است که توصیه می شود همیشه در برنامه غذایی از آن استفاده کنید.
کد موضوع14966
#62ارسال '12:40 1393/10/17
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060مرسی مهتاب جون از اطلاعات در مور تیلا پیلا
#63ارسال '12:48 1393/10/17
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060کاربرد دیگر :ماست
اگر فرش شما لک شده، میتوانید مقداری ماست روی لکه ریخته و بعد از چند دقیقه ماست را با یک قاشق جمع کنید. سپس با دستمال تمیزی خوب آن محل را خشک کنید.
اگر فرش شما لک شده، میتوانید مقداری ماست روی لکه ریخته و بعد از چند دقیقه ماست را با یک قاشق جمع کنید. سپس با دستمال تمیزی خوب آن محل را خشک کنید.
#64ارسال '16:48 1393/10/17
(◉ᴥ◉)
پستها 209بعضی از گیاهان طعم تلخی دارد و به عنوان تقویت کننده، منقبض کننده و تمیز کننده روده ها در بدن عمل می کند. از این گیاهان تلخ اغلب برای بهبود هاضمه و مقابله با التهاب استفاده می شود. به نقل از سایت «هلث نیوز» بعضی از این گیاهان عبارت است از:
گلپر : برای درمان سرماخوردگی و بیماری هایی چون روماتیسم از این گیاه استفاده می شود. گلپر معده را تقویت می کند.
بابونه : باعث تسکین تب و بی قراری می شود و به عنوان آرام کننده و داروی ضداسپاسم از آن استفاده می شود.
قاصدک : تصفیه کننده خون و مدر است و فشار خون و کلسترول خون را پایین می آورد.
خارشیر : سم زدای قوی کلیه هاست.
نعناع : روغن طبیعی آن حالت تهوع و معده درد را برطرف می کند.
افسنطین : ضدعفونی کننده و تقویت کننده است.
بومادران : گیاهی گلدار با طعم تلخ است که به عنوان داروی سرماخوردگی هم از آن استفاده می شود.
گلپر : برای درمان سرماخوردگی و بیماری هایی چون روماتیسم از این گیاه استفاده می شود. گلپر معده را تقویت می کند.
بابونه : باعث تسکین تب و بی قراری می شود و به عنوان آرام کننده و داروی ضداسپاسم از آن استفاده می شود.
قاصدک : تصفیه کننده خون و مدر است و فشار خون و کلسترول خون را پایین می آورد.
خارشیر : سم زدای قوی کلیه هاست.
نعناع : روغن طبیعی آن حالت تهوع و معده درد را برطرف می کند.
افسنطین : ضدعفونی کننده و تقویت کننده است.
بومادران : گیاهی گلدار با طعم تلخ است که به عنوان داروی سرماخوردگی هم از آن استفاده می شود.
#65ارسال '19:7 1393/10/17
نرجس شادمهر|سمنان / سمنان
پستها 706مرسی از مهتاب جون و آرزو خانم از اطلاعات مفیدتان.
یه خاطره از ماهی درست کردنم بکم.
نمی دونم کجا خوانده بودم که ماهی را در شیر با زعفران بخوابانید برای ترد تر شدن و مزه گرفتن.
ادویه ماهی هم خریده بودم
بهد اینکه پودر سوخاری و تخم مرغ ها را برای آغشته کردن ماهی ها آماده کردم. حسااااااااااااااا بی با ادویه ماهی را ادویه پاشی کردم بهد از شیر درآوردم در تخم مرغ پشت و رو کردم سپس با پودر سوخاری همه طرفش را پوشانده(خواباندم) بعد سرخ کردم طبق معمول ........ سر سفر آوردم. شروع کردیم به خوردن دیدم مزه ماهی خیلی تلخه. بروی مبارکم نیاوردم با این حال همسرم چسیزی نگفت. پسرم تازه از راه رسیده بود . آمد سر میز اولین قاشق ماهی را برداشت گفت اووووه چه تلخه
گفتم هووووووم آره یوخورده تلخه نمیدونم چرااااااااا . همسرم بشقابش را کنار گذاشت و گفت خانم لازم نیست ماهی درست کنی. بیرون می خریم
ولی من فکر کردم احتمالا از ادویه زیاد تلخ شده. چشمتان روز بد نبینه . هفته بعد . دوباره ماهی را بهمان صورت قبلی اما با مقدار ادویه معمولی درست کردم
اما باز هم تلخ شده بود مثل زهررررررر مار . همسرم گفت میشه دیگه ماهی درررررررررررررست نکنی فقط پول ماهی رو دور میریزی.اما من
از رو نرفتم ماه بعد باز ماهی درست کردم اما طبق روش قبلی خودم و بدون شیرررررررر
این تجربه ام را در اختیارتان قرار دادم که یه وقتی مثل من از این کار های عجیب نکنیداااااااااااااااا
یه خاطره از ماهی درست کردنم بکم.
نمی دونم کجا خوانده بودم که ماهی را در شیر با زعفران بخوابانید برای ترد تر شدن و مزه گرفتن.
ادویه ماهی هم خریده بودم
بهد اینکه پودر سوخاری و تخم مرغ ها را برای آغشته کردن ماهی ها آماده کردم. حسااااااااااااااا بی با ادویه ماهی را ادویه پاشی کردم بهد از شیر درآوردم در تخم مرغ پشت و رو کردم سپس با پودر سوخاری همه طرفش را پوشانده(خواباندم) بعد سرخ کردم طبق معمول ........ سر سفر آوردم. شروع کردیم به خوردن دیدم مزه ماهی خیلی تلخه. بروی مبارکم نیاوردم با این حال همسرم چسیزی نگفت. پسرم تازه از راه رسیده بود . آمد سر میز اولین قاشق ماهی را برداشت گفت اووووه چه تلخه
گفتم هووووووم آره یوخورده تلخه نمیدونم چرااااااااا . همسرم بشقابش را کنار گذاشت و گفت خانم لازم نیست ماهی درست کنی. بیرون می خریم
ولی من فکر کردم احتمالا از ادویه زیاد تلخ شده. چشمتان روز بد نبینه . هفته بعد . دوباره ماهی را بهمان صورت قبلی اما با مقدار ادویه معمولی درست کردم
اما باز هم تلخ شده بود مثل زهررررررر مار . همسرم گفت میشه دیگه ماهی درررررررررررررست نکنی فقط پول ماهی رو دور میریزی.اما من
از رو نرفتم ماه بعد باز ماهی درست کردم اما طبق روش قبلی خودم و بدون شیرررررررر
این تجربه ام را در اختیارتان قرار دادم که یه وقتی مثل من از این کار های عجیب نکنیداااااااااااااااا
#66ارسال '19:19 1393/10/17
آرزو مستقیم|فارس / سروستان
پستها 1478سلام طاهره جون.
ممنون بابت متنهای جالب وکارامدت.
آره .تقریبا.
ممنون بابت متنهای جالب وکارامدت.
آره .تقریبا.
#67ارسال '21:42 1393/10/17
زارع|فارس / صفاشهر
پستها 342از دوستهای خوب و گلم که اطلاعات مفید و تجربیات خوبشون اینقد سخاوتمندانه در اختیار بقیه میذارن تشکر میکنم
و تشکر مخصوص و ویژه از
خانم نسترنی گل
آرزو جان طاهره اشعاری عریرمهتاب جان نرجس شادمهر عزیز الناز جون و لیلا ی کدبانو
و تشکر مخصوص و ویژه از
خانم نسترنی گل
آرزو جان طاهره اشعاری عریرمهتاب جان نرجس شادمهر عزیز الناز جون و لیلا ی کدبانو
#68ارسال '21:45 1393/10/17
زارع|فارس / صفاشهر
پستها 342نرجس جون
من در کتاب طب سنتی ابوعلی سینا خوندم
خوردن همزمان شیر و ماهی باعث بیماری جذام میشه البته دور از جون همه
همیشه هم برنامه های آشپزی رو که ماهی تو شیر میذاشتن آشپز خانش هم کلی تعریف میکرد انتقاد داشتم
من در کتاب طب سنتی ابوعلی سینا خوندم
خوردن همزمان شیر و ماهی باعث بیماری جذام میشه البته دور از جون همه
همیشه هم برنامه های آشپزی رو که ماهی تو شیر میذاشتن آشپز خانش هم کلی تعریف میکرد انتقاد داشتم
#69ارسال '21:49 1393/10/17
زارع|فارس / صفاشهر
پستها 342[با تغذیه صحیح، موی سالم و زیبا داشته باشید]
موهای شما به هر رنگ و از هر جنس که باشد، به تغذیه و مراقبت نیاز دارد. با یک برنامه غذایی مناسب می توانید موهای سالم و درخشان داشته باشید. استفاده از ویتامینها (ویتامینهای گروه B، A و C)، مواد غذایی پروتئین دار و مواد معدنی طبیعی (آهن، ید، کلسیم و مس)، از جمله عوامل موثر در رشد موهای شما و جلوگیری از ریزش آنها به شمار می آیند.
از مواد پروتئینی به اندازه کافی استفاده نمایید
برای حفظ سلامتی موها لازم است مقادیر کافی پروتئین در برنامه غذایی گنجانده شود. توجه داشته باشید، ترکیبی متشکل از انواع غلات، مغزها و دانه ها، حبوبات (مانند انواع لوبیا و نخود)، همراه با سبزیهای گوناگون، پروتئین کامل را به وجود می آورد.علاوه بر این، آرد ذرتی که با اسید آمینه لیزین غنی شده است، پروتئین کاملی دارد.
پروتئین باعث استحکام ساختار مو شده و از شکنندگی آن می کاهد. ماهی، مرغ (بدون پوست)، گوشت، پنیر و غلات سرشار از مقادیر کافی پروتئین هستند. تمام فرآورده های سویا، پروتئینهای کاملی هستند. ماست تنها منبع پروتئین کامل حیوانی است که توصیه می شود همیشه در برنامه غذایی از آن استفاده کنید.
#70ارسال '21:50 1393/10/17
زارع|فارس / صفاشهر
پستها 342اینم ادامه اش ......
از مصرف منابع طبیعی ویتامین دار غافل نباشید
سعی کنید یک برنامه غذایی سرشار از ویتامینهای گروه B و نیز C و A داشته باشید. ویتامینهای B و B12، اسید فولیک، اسید پانتوتنیک و بیوتین برای سلامتی مو لازم است. مهمترین منابع غذایی اسید پانتوتنیک عبارت اند از: گوشت گاو، غلات کامل، قارچهای خوراکی، ماهی آزاد، بادام زمینی، حبوبات، سبزیجات تازه، تخم مرغ، جگر، انواع مغزها و گندم کامل.
بیوتین در مخمر آبجو، زرده تخم مرغ پخته، ذرت، جو، گوشت پرندگان، گردو، بادام زمینی، دانه سویا، شیر، کلم برگ و غلات کامل یافت می شود. ویتامین B و C برای جریان مناسب خون و رشد موها ضروری هستند.
روزانه آب فراوان بنوشید
آب به انتقال مواد غذایی و زائد به داخل و بیرون سلولها کمک می کند. تقریبا آب، یک چهارم وزن هر تار مو را تشکیل می دهد. مصرف آب در اندازه مورد نیاز باعث نرمی و شادابی موها می شود. به علاوه، جریان خون حالت آبی خود را حفظ نموده و مرتب مواد غذایی و اکسیژن مورد نیاز مو را تامین و مواد زائد را از ریشه مو و پوست جدا کرده و دفع می نماید. بهتر است روزانه 8 تا 10 لیوان آب (به خصوص در فصل تابستان و گرما) بنوشید.
منبع: کتاب تغذیه صحیح ضامن سلامتی بدن، وحید عرفانی, نشر آسیم
برگرفته از سایت http://www.taroot-card.com/
از مصرف منابع طبیعی ویتامین دار غافل نباشید
سعی کنید یک برنامه غذایی سرشار از ویتامینهای گروه B و نیز C و A داشته باشید. ویتامینهای B و B12، اسید فولیک، اسید پانتوتنیک و بیوتین برای سلامتی مو لازم است. مهمترین منابع غذایی اسید پانتوتنیک عبارت اند از: گوشت گاو، غلات کامل، قارچهای خوراکی، ماهی آزاد، بادام زمینی، حبوبات، سبزیجات تازه، تخم مرغ، جگر، انواع مغزها و گندم کامل.
بیوتین در مخمر آبجو، زرده تخم مرغ پخته، ذرت، جو، گوشت پرندگان، گردو، بادام زمینی، دانه سویا، شیر، کلم برگ و غلات کامل یافت می شود. ویتامین B و C برای جریان مناسب خون و رشد موها ضروری هستند.
روزانه آب فراوان بنوشید
آب به انتقال مواد غذایی و زائد به داخل و بیرون سلولها کمک می کند. تقریبا آب، یک چهارم وزن هر تار مو را تشکیل می دهد. مصرف آب در اندازه مورد نیاز باعث نرمی و شادابی موها می شود. به علاوه، جریان خون حالت آبی خود را حفظ نموده و مرتب مواد غذایی و اکسیژن مورد نیاز مو را تامین و مواد زائد را از ریشه مو و پوست جدا کرده و دفع می نماید. بهتر است روزانه 8 تا 10 لیوان آب (به خصوص در فصل تابستان و گرما) بنوشید.
منبع: کتاب تغذیه صحیح ضامن سلامتی بدن، وحید عرفانی, نشر آسیم
برگرفته از سایت http://www.taroot-card.com/
#71ارسال '21:51 1393/10/17
زارع|فارس / صفاشهر
پستها 342دو تا متن بالا رو تو یه سایت دیدم
برا خودم مفید و جالب بود
آوردمش اینجا با ذکر منبعش
آنمیدوارم برای شما دوستهای گلم هم مفید بشه
برا خودم مفید و جالب بود
آوردمش اینجا با ذکر منبعش
آنمیدوارم برای شما دوستهای گلم هم مفید بشه
#72ارسال '21:53 1393/10/17
زارع|فارس / صفاشهر
پستها 342آنمیدوارم
منظورم
امیدوارم امان از اشتباه تایپ کردن یه کلمه
منظورم
امیدوارم امان از اشتباه تایپ کردن یه کلمه
#73ارسال '22:47 1393/10/17
طاهره اشعاری|سمنان / سمنان
پستها 3060آره نارنین جان مطالبت عالی بود. هر متنی در مورد نگهداری مو و پوست و چشم و آرایشی و..... باشه برای خانمها قابل توجه است. یک دنیا تشکر عزیزم
#74ارسال '11:43 1393/10/18
(◉ᴥ◉)
پستها 209مرسی نازنین جون
#75ارسال '11:47 1393/10/18
(◉ᴥ◉)
پستها 2094 اشتباه که زیبایی ابروهای تان را از بین می برد
شاید اشتباهات زیر را شما هم انجام دهید. مطالب زیر را بخوانید تا به زیبایی ابروهای خود بیافزایید.
همه خانم ها ابروهای پر پشت و کلفت را ترجیح می دهند. اما شاید اشتباهات زیر را شما هم انجام دهید. مطالب زیر را بخوانید تا به زیبایی ابروهای خود بیافزایید.
بند انداختن و وکس ابروها
این موارد برای صورت شما به هیچ عنوان درست نمی باشد. وکس و بند برای برداشتن مو های بدن بسیار مفید می باشد اما برای صورت شما به هیچ عنوان. این موارد باعث شلی و چروک اطراف چشم شما می شود.
ابروهای خود را دیر به دیر برمی دارید
همیشه سعی کنید هر روز یا حداکثر یک روز در میان موهای اضافی ابروهای خود را تمیز کنید. در صورت می توانید ابرو های خود را همیشه تمیز نگه دارید و نیازی به وکس و بند انداختی نداشته باشید.
ابروهای خود را تیره می کنید
همیشه سعی کنید رنگ ابرو های شما تیره تر از موهایتان نباشد. هیچگاه ابروهایتان را تیره تر و یا هم رنگ موهایتان نکنید.
همیشه از یک محصول استفاده می کنید
همیشه از یک مداد مخصوص استفاده نکنید. تعداد زیادی محصول خوب در بازار وجود دارد سعی کنید هر چند وقت یکبار محصول خود را عوض کنید. همچنین از سایه ابرو و ژل ابرو نیز نیز برای ابرو های زیباتر استفاده کنید.
شاید اشتباهات زیر را شما هم انجام دهید. مطالب زیر را بخوانید تا به زیبایی ابروهای خود بیافزایید.
همه خانم ها ابروهای پر پشت و کلفت را ترجیح می دهند. اما شاید اشتباهات زیر را شما هم انجام دهید. مطالب زیر را بخوانید تا به زیبایی ابروهای خود بیافزایید.
بند انداختن و وکس ابروها
این موارد برای صورت شما به هیچ عنوان درست نمی باشد. وکس و بند برای برداشتن مو های بدن بسیار مفید می باشد اما برای صورت شما به هیچ عنوان. این موارد باعث شلی و چروک اطراف چشم شما می شود.
ابروهای خود را دیر به دیر برمی دارید
همیشه سعی کنید هر روز یا حداکثر یک روز در میان موهای اضافی ابروهای خود را تمیز کنید. در صورت می توانید ابرو های خود را همیشه تمیز نگه دارید و نیازی به وکس و بند انداختی نداشته باشید.
ابروهای خود را تیره می کنید
همیشه سعی کنید رنگ ابرو های شما تیره تر از موهایتان نباشد. هیچگاه ابروهایتان را تیره تر و یا هم رنگ موهایتان نکنید.
همیشه از یک محصول استفاده می کنید
همیشه از یک مداد مخصوص استفاده نکنید. تعداد زیادی محصول خوب در بازار وجود دارد سعی کنید هر چند وقت یکبار محصول خود را عوض کنید. همچنین از سایه ابرو و ژل ابرو نیز نیز برای ابرو های زیباتر استفاده کنید.
#76ارسال '11:57 1393/10/18
(◉ᴥ◉)
پستها 209بهترین شیوه پخت گوشت چیست؟
استفاده از گوشت شیوه های مختلفی دارد ولی در این بخش می خواهیم ببینیم کدامیک برای سلامتی خوب است . شیوه های مختلف گوشت بطور کلی شامل کباب کردن گوشت، آب پز و یا بخارپز کردن و سرخ کردن انواع گوشت است .
هنگام کباب کردن گوشت، اگر شیره گوشت در معرض تماس مستقیم شعله قرار گیرد و حالت سوختگی پیدا کند، مطلوب نیست چرا که در دراز مدت این نوع سوختگی در گوشت باعث بروز سرطان میشود.
در حالتی که گوشت سرخ میشود، روغن زیادی جذب گوشت میشود و علاوه بر اینکه کالری بسیار بالایی پیدا میکند، نوع روغن و میزان روغن مصرفی هم در کاهش کیفیت و ارزش غذایی گوشت پخته شده تاثیرگذار است.
روش پخت آب پز و بخارپز کالری کمتری نسبت به انواع دیگر دارد ضمن اینکه آهن و روی در گوشت با انواع پخت، تغییر زیادی نمیکنند و معمولا در انواع روشهای نام برده، محفوظ میمانند.
گوشتهای کبابی را نازک ببرید
معمولاً مدت زمان پخت گوشت در روش کبابی پایین است و امکان خام ماندن بخشهای مرکزی آن با این روش بالاست. به همین دلیل توصیه میشود گوشتهای کبابی را بسیار نازک ببرید و در صورت امکان برشهایی بر سطح گوشتها بزنید تا مرکز آنها هم به خوبی پخته شوند. در ضمن، بهتر است برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای انگلی یا مسمومیت از مصرف کبابهای نیم پز و آبدار خودداری کنید.
استفاده از گوشت شیوه های مختلفی دارد ولی در این بخش می خواهیم ببینیم کدامیک برای سلامتی خوب است . شیوه های مختلف گوشت بطور کلی شامل کباب کردن گوشت، آب پز و یا بخارپز کردن و سرخ کردن انواع گوشت است .
هنگام کباب کردن گوشت، اگر شیره گوشت در معرض تماس مستقیم شعله قرار گیرد و حالت سوختگی پیدا کند، مطلوب نیست چرا که در دراز مدت این نوع سوختگی در گوشت باعث بروز سرطان میشود.
در حالتی که گوشت سرخ میشود، روغن زیادی جذب گوشت میشود و علاوه بر اینکه کالری بسیار بالایی پیدا میکند، نوع روغن و میزان روغن مصرفی هم در کاهش کیفیت و ارزش غذایی گوشت پخته شده تاثیرگذار است.
روش پخت آب پز و بخارپز کالری کمتری نسبت به انواع دیگر دارد ضمن اینکه آهن و روی در گوشت با انواع پخت، تغییر زیادی نمیکنند و معمولا در انواع روشهای نام برده، محفوظ میمانند.
گوشتهای کبابی را نازک ببرید
معمولاً مدت زمان پخت گوشت در روش کبابی پایین است و امکان خام ماندن بخشهای مرکزی آن با این روش بالاست. به همین دلیل توصیه میشود گوشتهای کبابی را بسیار نازک ببرید و در صورت امکان برشهایی بر سطح گوشتها بزنید تا مرکز آنها هم به خوبی پخته شوند. در ضمن، بهتر است برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای انگلی یا مسمومیت از مصرف کبابهای نیم پز و آبدار خودداری کنید.
ارسال پاسخ
»»