جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. گفت و گوی دوستانه
  4. نکات خانه داری و آشپزی

نکات خانه داری و آشپزی - صفحه 7

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع14966
تصویر کاربری
#92ارسال '17:45 1393/10/22

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060

روغن زیتون، روغنی است که در صورت درست استفاده کردن، به کاهش وزن کمک شایانی می‌کند. محققان اعلام کرده‌اند که جایگزین کردن روغن زیتون به جای روغن‌های اشباع شده در غذای روزانه بدون تغییر در فعالیت بدنی و رژیم غذایی می‌تواند تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کاهش وزن و توده چربی بدن داشته باشد. در تحقیقی که به وسیله محققان آمریکایی روی 8 مرد چاق که در سنین بین 24 تا 49 سال داشتند انجام شد، مشخص شد که پس از چهار هفته مصرف روغن زیتون به جای چربی‌های اشباع شده (روغن‌های نباتی جامد و روغن‌های با منشأ حیوانی) در رژیم غذایی و بدون تغییر در تحرک بدنی و کالری، وزن مردان تا 2/1 کیلوگرم کاهش یافت.
در توجیه این موضوع، محققان می‌گویند که اسید‌های چرب غیر اشباع با یک پیوند دوگانه که در روغن زیتون به وفور یافت می‌شود می‌تواند باعث افزایش شکست چربی در سلول‌های چربی شود. به عبارت دیگر، افزودن روغن زیتون به یک رژیم کاهش وزن درست و اصولی می‌تواند بازده کار فرد را افزایش دهد. البته مقدار مصرف باید در حد متعادل باشد. هر قاشق غذاخوری از این روغن، 621 کالری انرژی دارد. مصرف بیش از اندازه به دلیل افزودن کالری بیشتر می‌تواند خطرات خاص خود را داشته‌باشد.

مضرات: روغن زیتون برای هیچ‌کس مضر نیست و همگان می‌توانند از مصرف آن لذت برده و به بدن خود تمامی زیبایی آن را هدیه دهند اما در موارد نادر، مصرف بیش از حد روغن زیتون می‌تواند سبب اسهال خفیف شود. همچنین میوه تازه و یاقوتی آن می‌تواند معده را سست کرده و به استفراغ منجر شود
تصویر کاربری
#93ارسال '7:44 1393/10/24

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
یک کیسه آرد در یخچال خود نگه دارید! حیرت آوره!!! چطور تا به حال راجع به آن چیزی نشنیده بودیم؟ من همیشه محل سوختگی را زیر شیر آب سرد می گرفتم. تجربه ی یک خانم با سوختگی ها: چندی پیش هنگام پختن ذرت، چنگالم را در آب جوش کردم تا ببینم که ذرت ها آماده هستند یا خیر؟! ولی اشتباها دستم در آب جوش رفت! همان طور که داشتم جیغ و فریاد می کردم، یکی از دوستانم که یک دامپزشک ویتنامی است، وارد خانه شد و پرسید که مقداری آرد ساده دارم یا نه؟ من کیسه را آوردم و او دست مرا در آن فرو برد و به من گفت که دستم را به مدت 10 دقیقه در آن آرد نگه دارم. و من هم همین کار را کردم. او به من گفت که در ویتنام، مردی آتش گرفته بود و آنها در حالی که همه ترسیده بودند، برای خاموش کردن او کیسه ای آرد بر سر و تن او پاشیدند، و در کمال تعجب دیدند، نه تنها آن آرد آتش را خاموش کرد، بلکه باعث شده بود که او حتی یک تاول هم نزند!!! خلاصه، من دستم را به مدت 10 دقیقه در کیسه ی آرد نگه داشتم و وقتی آن را بیرون آوردم، دیدم که حتی یک رد قرمزی و یا تاولی روی آن وجود ندارد و از همه مهمتر، به هیچ عنوان دردی هم نداشت.
تصویر کاربری
#94ارسال '10:8 1393/10/24

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای 1

1. اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را چند دقیقه ای (حدودا 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

2. میوه های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

3. همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب، گازی از خود متصاعد می کند که به بهتر رسیدن سایر میوه ها و سبزی ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع تر آن استفاده کنید.

4. هنگام سرخ کردن موادغذایی، حرارت را از 180 درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.

5. برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده، چند دقیقه ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.

6. هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

7. برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

8. اگر به غذا بیش از حد فلفل زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

9. برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی می توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.

10. برای گرفتن بوی کلم در غذا می توانید از تکه ای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.
تصویر کاربری
#95ارسال '10:9 1393/10/24

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای 2

11. برای نگهداری سبزی ها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

12. اگر می خواهید رنگ و بوی ادویه های قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید.

13. اگر گوجه فرنگی ای خریده اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

14. برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

15. برای اینکه برنج سفید شود، می توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

16. اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3 -2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

17. اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

18. برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

19. برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع تر سرخ می شوند و طعم بهتری پیدا خواهندکرد.

20. به جای شکستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمی شود
تصویر کاربری
#96ارسال '11:34 1393/10/24

(◉ᴥ◉)

پست‌ها 209
سلام.چه نکات جالبی گذاشتی طاهره جون
دستت درد نکنه خانوم
عالی بود
تصویر کاربری
#97ارسال '11:40 1393/10/24

(◉ᴥ◉)

پست‌ها 209
راستی طاهره جون اون دعاهایی که برای درد مچ دست گذاشته بودی خیلی خوب بود دستش خیلی بهتر شده
بازم ممنونم
تصویر کاربری
#98ارسال '11:43 1393/10/24

(◉ᴥ◉)

پست‌ها 209
- برای برطرف کردن چرک یقه پیراهن، قبل از قراردادن آن در ماشین لباس شویی می توانید روی یقه پیراهن صابون مالیده و پانزده دقیقه ای صبر کنید. سپس آن را داخل ماشین لباس شویی بیندازید تا تمیز تمیز شود.


- برای پاک کردن لکه های شمع می توانید روی آن ها کمی نفت ریخته و بعد از پنج دقیقه پاک کنید.


- برای جلوگیری از کثیف شدن سطح توسط شمع، می توانید زیر شمع های با قطر زیاد تعدادی پونس بزنید.


- بهترین راه زدودن بوی بد پیاز و سیر از انگشتان، مالیدن دست ها با سیب زمینی آب پز است.


- برای اینکه دود سیگار را در مکانی سر بسته از بین ببرید، می توانید بلا فاصله شمعی روشن کنید.


- اگر هنگام اتو کردن لباس، محلی به رنگ زرد درآمد، می توانید برای پاک کردن لکه زرد از آب اکسیژنه (H2O2) استفاده کنید.


- اگر کف تنگ آب به نظر کدر می رسد، می توانید کمی نمک و سرکه در کف تنگ نگاه دارید تا بهتر از روز اولش گردد!


- برای جذب رطوبت داخل یخچال می توانید ظرفی پر از نمک در آن قرار دهید.


- برای اینکه کریستال های زیبایتان بعد از شستشو درخشش خاصی پیدا کند، می توانید بار آخر آن ها را با مخلوط آب و سرکه آب بکشید.
تصویر کاربری
#99ارسال '11:44 1393/10/24

(◉ᴥ◉)

پست‌ها 209
- در قابلمه ها و تابه هایی که زرد شده اند، می توانید کمی آب و تمیز کننده قرار داده و بعد بجوشانید. بعد از جوشاندن ابتدا با آب گرم و سپس با آب سرد آن ها را اب بکشید.


- برای اینکه تنگ آب سفره، تمیزی و شفافیت قبلی خود را باز یابد، می توانید نصف آن را با تکه های روزنامه پر کرده و بعد از ریختن آب روی آن ها، حسابی تکانش دهید.


- برای تمیز کردن شیرهای آب به جای دستمال از جوراب کهنه تان استفاده کنید تا نتیجه ی عالی آن را ببینید.


- برای زدودن لکه های لجوج چای اگر پارچه تان پنبه ای یا پشمی بوده و لکه ی چای تازه باشد، می توانید آن را با دستمالی که در آب ولرم خیس کرده اید بمالید. ولی اگر لکه ی چای کهنه باشد، با تکه ای پنبه آغشته به آب لیمو و آب ولرم آن را تمیز کنید.


- برای زدودن لکه ی تخم مرغ باید لباس یا پارچه را مدتی در آب سرد نگاه داشته و سپس با آب ولرم و صابون آن را بشویید.


- برای پاک کردن بوی ماهی از بشقاب هایتان می توانید در ظرف شستشوی ظروف کمی تفاله ی قهوه گذاشته و شستشو را آغز کنید.


- برای زدودن اثر چای در قوری بهتر است آن را به مدت پانزده دقیقه در سرکه بجوشانید.


- برای پاک کردن لکه و رنگ پوست گردوی تازه از دست ها می توانید ان ها را با پنبه ای آغشته به به سرکه حسابی مالیده و سپس با آب سرد بشویید.


- برای پاک کردن زنگ فلز از روی لباس، روی آن چند قطره آب لیمو اضافه نموده سپس اتویش کنید.


- اگر روی رومیزی آب لیمو ریخت، دست پاچه نشوید! کمی نمک روی آن پاشیده و مطمئن باشید که بعد از اولین شستشو دیگر لکه ای در کار نخواهد بود.


- برای برطرف کردن بوی بد دهان، دانه ی قهوه بجوید.


- برای اینکه درب شیشه ای قابلمه یا ماهیتابه بخار نگیرد، با پوست لیمو از داخل، سطح شیشه را بمالید.
تصویر کاربری
#100ارسال '12:20 1393/10/24

سحر نوعی|گیلان / رشت

پست‌ها 3345
خیلییییییییییییییییییی عالییییییییییییییی بود دوستان گلم

دست گل همگی درد نکنه
تصویر کاربری
#101ارسال '12:21 1393/10/24

سحر نوعی|گیلان / رشت

پست‌ها 3345
طاهره جون ماجرای ماهی خیلی جالب بود.
تصویر کاربری
#102ارسال '13:13 1393/10/24

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
سحر جون حالا درسته طاهره بیشتر مطالبو فرستاده. ولی اون تجربه ماهی مال من بود
تصویر کاربری
#103ارسال '13:22 1393/10/24

نرجس شادمهر|سمنان / سمنان

پست‌ها 706
چقدر خوبه این قسمت نکات خانه داری یکجاست. دیگه مجبور نیستیم از صفحات گوناگون اینترنت دنبال مطالب خونده شده کاری بکردیم. مرسی ار خانم نسترنی که این قسمت را اضافه کرد و از تمامی دوستان که نکات جالبی که همیشه تو زندگی ما لازم است بدانیم را به اشتراک گذاشته اند
تصویر کاربری
#104ارسال '14:32 1393/10/24

سحر نوعی|گیلان / رشت

پست‌ها 3345
واقعآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ وااااااااااا ی نرجس جون ببخشید گلم

من فقط متنشو خوندم و نوشته بودی پسرم فکر کردم طاهره جون هستش!!!!!!! الههههههی

تقدیم به نرجس جون
تصویر کاربری
#105ارسال '16:6 1393/10/24

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
خوب خانمهای گل یه راه دیکه برای ازبین بردن بوی بد پیاز و سیر از روی دستهایمون
من خودم اینو همیشه اعمال میکنم. بعد از اینکه کارتان با پیاز و سیر تمام شد و دستهایتان را شوستید. مقداری نمک را به کف دستهایتان و انگشتان بمالید و آب بکشید. دیگه عمرررررااااااااااااااااا اگه یه ذره بوی تند پیاز یا سیر بده
تصویر کاربری
#106ارسال '16:8 1393/10/24

طاهره اشعاری|سمنان / سمنان

پست‌ها 3060
خانمهاااااااااااااااااااااااااااااااااا و دوستان گل یه راه حل خوب برای از بین بردن بوی نفت اینا از روی دستانتان. اینو هم خودم انجام میدم . خیلی عالیست
بعد از اینکه دستهایتان را با مایع شوستید مقداری روغن جامد یا مایه به دستانتان بمالید و بعد با مایع بشورید. دیگه عنراااااااااااااااااااااااااااااا اگه دستهایتان بوی نفت... بده

ارسال پاسخ

کد امنیتی»»