جدیدترین محصولات
  1. جواهربازار
  2. پرسش و پاسخ
  3. گفت و گوی دوستانه
  4. هنرهای اعضای خانواده جواهربازار

هنرهای اعضای خانواده جواهربازار - صفحه 6

جستجو دربین پرسش و پاسخ‌ها
کد موضوع4082
تصویر کاربری
#77ارسال '10:48 1393/8/1

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
دست مریم خانم کدبانو درد نکنه

من کاپ کیک ها رو توی قالب مافین درست میکنم
این مدلی رو شنیده بودم ولی جرات نمی کردم درست کنم
حتما امتحانش میکنم
ممنون
تصویر کاربری
#78ارسال '10:52 1393/8/1

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
سارا جون منم خیلی اهل کیک و شیرینی درست کردنم
از کیک های خوشمزه ای که درست میکنی برامون بذار
منم تو این قسمت میخوام کم کم دست بکار بشم
تصویر کاربری
#79ارسال '15:30 1393/8/1

سارا صفری|تهران / تهران

پست‌ها 615
ممنون مریم گلی من حتما امتحان می کنم
تصویر کاربری
#80ارسال '10:59 1393/8/6

آرزو مستقیم|فارس / سروستان

پست‌ها 1478
به به
مریم گلی درست کردم کاپ کیک رو
خیلی خوشمزه شده بود.
حتی کاکاءوییش هم خیلی خوشمزه شده بود.
دستت درد نکنه خانمی.
تصویر کاربری
#81ارسال '11:11 1393/8/6

سارا صفری|تهران / تهران

پست‌ها 615
الناز عزیزم سلام!
این روزها خیلی گرفتارم، خیلی وقته کیک درست نکردم! منتظر دستور پختهای خوشمزه تو هستم.
رادین موفرفری خوشگل رو ببوس
تصویر کاربری
#82ارسال '11:40 1393/8/6

سحر نوعی|گیلان / رشت

پست‌ها 3345
دوستان قراره سورپرایز بشیم من زودتر اومدم اینجا
تصویر کاربری
#83ارسال '14:32 1393/8/6

ساسان اسماعیلی|قزوین / بوئین زهرا

پست‌ها 11
جالبه
تصویر کاربری
#84ارسال '15:20 1393/8/6

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
به روی چشمم سارا جون
تصویر کاربری
#85ارسال '19:32 1393/8/6

مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 838
نوش جونت باشه الناز عزیزم
ایشالا همیشه کامت شیرین باشه خانمی
تصویر کاربری
#86ارسال '21:32 1393/8/6

لیلا بالاهنگ|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 1869
تقدیم به خورشید مهربون \"جواهر بازار\"

از طرف من و اعضای سایت

http://s6.uplod.ir/i/00447/9tzyjsfaz8t2.jp


شکر 100 گرم
آرد 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
وانیل کمی
بکینگ پودر یه قاشق غذا خوری
نمک مقداری

زرده ها و سفیده ها رو جدا کنید، به زرده ها 50 گرم شکر رو اضافه کنید و با همزن تا جایی بزنین که کرم رنگ بشه، و بعد وانیل رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید، حالا زرده رو میذاریم کنار

سفیده رو با همزن برقی هم میزنیم کف که کرد نمک رو اضافه میکنید و دوباره هم میزنیم که بیشتر کفی مانند بشه، و حالا آروم آروم 50 گرم شکر رو اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیممممممممممممم تا پفی بشه

حالا بکینگ پودر رو توی آرد میریزیم، و سپس تو سه بار آرد و سفیده رو به زرده اضافه میکنیم و با همزن دستی یا لیسک (لیسک بهتره) هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه وقتی مخلوط شد توی قالبی که حدودا 40 در 40 باشه و کاغذ روغنی توش باشه میریزیم و توی فر که از قبل گرم شده توی دمای 180 درجه به مدت ربع ساعت میذاریم بمونه
برای اینکه بدونید کیک پخته آروم با انگشت که روش فشار بدین و اگه کیک برگرده به حالت اولش یعنی کیک پخته.

اگه هم میخواین کیکتون سفید نباشه توی آرد پودر قهوه یا کاکائو اضافه کنید

فقط باید حتما شکر رو که توی سفیده میریزین باید حتماااا اول سفیده کفی و سفید بشه بعد اضافه کنید اگر همون موقع اضافه بشه سفیده خراب میشه و اصلا پف نمیکنه
تصویر کاربری
#87ارسال '21:33 1393/8/6

لیلا بالاهنگ|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 1869
http://s6.uplod.ir/i/00447/9tzyjsfaz8t2.jpg

لینک قبلی خراب شد
تصویر کاربری
#88ارسال '21:41 1393/8/6

لیلا بالاهنگ|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 1869
من برای خامه از پودر خامه استفاده کردم که وقتی آب یا شیر میریزین هم میزنین سفت میشه، و برای رنگ کردنش از رنگ خوراکی استفاده کردم

ولی اگه به پودر خامه دسترسی ندارین، از خامه معمولی هم استفاده کنید، حتی خامه کیلویی محلی هم میشه، من با دستور زیر با خامه معمولی درست میکنم ، البته مثل پودر خامه سفت نمیشه ولی خیلی خوش طعم هستش ولی بازم بد نیست برای امتحان کردم

دستور خامه کیک با خامه معمولی حتی خامه محلی پر چرب هم میشه!

خامه رو هر چقدر که میخواین، توی قابلمه نسوز بریزین و بزارینش روی گاز به جوش بیاد، وقتی به جوش اومد، توش شکلات تخته ای بریزین و هم بزنین و بعد بزارین سرد بشه و بعدش کمی با همزن برقی هم بزنین و بزارین یخچال خودشو بگیره، دوباره درش بیارین و شکر به اندازه دلخواه توش بریزین و دوباره با همزن برقی هم بزنین و بزارین یخچال خودشو بگیره و بعد دوباره درش بیارین پودر قهوه یا کاکائو (که بستگی به ذائقه شما داره) توش بریزین و با همزن دستی هم بزنین در حدی که مخلوط بشه و بزارین یخچال برای 1 ساعت که خودشو بگیره، حالا خامه آمادست،

با اینکه مثل خامه بازار سفت نیست ولی خعلی خوشمزس، شل بودنش به حدی نیست که نشه وسط کیک گذاشت من خودم با این دستور برای رولت هم درست کردم و عالی شد.
تصویر کاربری
#89ارسال '20:24 1393/8/7

مریم یوسفی|اصفهان / نجف آباد

پست‌ها 838
آفرین کدبانوی عزیزمون
خیلی شیرین پختی و خیلی شیرین هم گفتی
دستت گلت درد نکنه
تصویر کاربری
#90ارسال '22:20 1393/8/7

پریسا قطبی|کردستان / سنندج

پست‌ها 42
آفرین لیلا خانوم خوب کشیدی منم یه دستی تو هنر دارم و مثل خودت کلاس هم نرفتم
تصویر کاربری
#91ارسال '10:16 1393/8/8

علوی|آذربایجان شرقی / تبریز

پست‌ها 1804
ممنون از لطفت مریم جون

ارسال پاسخ

کد امنیتی»»